NOVALIM Knedľa - bezgluténová parená 1x320 g

Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do:
29.11.2024
Možnosti doručenia
Kód: 8586003984407
2,86 € 2,38 € bez DPH
NOVALIM Knedľa - bezgluténová parená 1x320 g
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 70 €
Expresné doručenie
Expresné doručenie až k vašim dverám
Online zákaznícka podpora
Online zákaznícka podpora Po-Pi 08:00-14:00
Výmena alebo vrátenie
Výmena alebo vrátenie tovaru do 14 dní

Bezgluténová potravina určená aj pre zvláštnu výživu, pre osoby s neznášanlivosťou gluténu.

BEZGLUTÉNOVÁ PARENÁ KNEDĽA - je vyrobená tradičnou technológiou z kysnutého cesta. Kontrolované parenie zabezpečuje správnu štruktúru a konzistenciu hotového výrobku. Je vhodná na okamžité použitie ako príloha k mäsovým jedlám, ale aj ako tradičné jedlo - knedľa s vajcom.

Balené v ochrannej atmosfére - doporučené skladovanie v chlade. Po otvorení skonzumujte do 3 dní. Trvanlivosť 60 dní chladená. Výrobok je možné zamraziť a dlhodobo skladovať. Balený je hermeticky v ochrannej atmosfére. Obsahuje rastlinnú vlákninu psyllium a hrachový proteín.

Zloženie: voda, kukuričný škrob, zemiakový škrob, ryžová múka, sójová múka, rastlinný palmový tuk, dextróza, droždie; guárová múka, zahusťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza; rastlinná vláknina, emulgátor E471, E481;  jedlá soľ, fermentovaný cukor

Obsah živín v 100g výrobku: bielkoviny 2,1 g, tuky 2,3 g (z toho nasýtené 0,17 g), sacharidy 47,2 g (z toho cukry 0,4 g), vláknina 3,1 g, soľ 0,9 g.

Energetická hodnota: 975 kJ/ 233,1 kcal

Balenie: 320g / 12 rezov; (3 porcie) Viac na adc.sk

 

Použitie:

Príprava ku konzumácii: Do nádoby nalejeme vodu, vložíme parné sitko a uložíme narezanú knedľu. Prikryjeme, vodu privedieme do varu a knedľu paríme asi 10 minút až zmäkne. Podávame ako prílohu k pokrmom.

Dodatočné parametre

Kategória: ‌Potraviny a výživové doplnky
EXT_NUM: 9A3EDAC2-F6B7-4C09-ABE9-32E0FC46CD4A

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: