Výživový doplnok, mleté listy mladého jačmeňa.
Jačmeň asi po 200 dňoch klíčenia, kedy mladá rastlinka jačmeňa dosiahne vrchol nutričných hodnôt, sú mladé zelené lístky zozbierané a následne sušené na vzduchu, aby sa tak plne zachovali výživné hodnoty. Mleté listy mladého jačmeňa sú na živiny bohatá potravina, s množstvom vlákniny, prírodných vitamínových komplexov, minerálov, enzýmov, aminokyselín a ďalších živín - v prirodzenej podobe.
Je vhodný pre zabezpečenie prísunu výživných látok, ktoré telo potrebuje.
Viac na adc.sk
Informácia od dodávateľa
Mleté listy mladého jačmeňa sú výbornou voľbou pre zabezpečenie komplexného prísunu výživných látok, ktoré naše telo potrebuje každý deň. Asi po 200 dňoch klíčenia, kedy mladá rastlinka jačmeňa dosiahne vrchol nutričných hodnôt, sú mladé zelené lístky
zozbierané a následne sušené na vzduchu, aby sa tak plne zachovali výživné hodnoty. Od tejto fázy je aj odvodený názov „zelený jačmeň“ alebo „ mladý jačmeň“, kedy sú lístky krásne zelené, bez prítomnosti zrna. Presiahnutím tejto fázy klíčenia dochádza k presunu živín z listov na výživu a rast jačmenného klasu.
Mleté listy mladého jačmeňa sú na živiny bohatá potravina, s množstvom vlákniny, prírodných vitamínových komplexov, minerálov, enzýmov, aminokyselín a ďalších živín.
Slúžia na doplnenie a prijatie odporúčanej dennej dávky vitamínov a minerálov v prirodzenej podobe.
Použitie:
1-2 čajové lyžičky prášku sa rozmieša v 2 dl vody alebo ovocnej šťavy. Ideálne je užiť ho 20 min. pred jedlom. Alternatívou je pridanie prášku do jogurtov, cereálnych pokrmov, polievok a šalátov.
Dávkovanie v množstve 2 g (1 čajová lyžička) prášku 1 až 2 krát denne.
Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Neprekračujte stanovené dávkovanie. Výrobok nesmie byť použitý ako náhrada pestrej stravy. Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu a po otvorení vždy obal dôkladne uzavrite.
Dodatočné parametre
Kategória: | Potraviny a výživové doplnky |
---|---|
EXT_NUM: | CC653AF7-5AF1-49CE-9883-DD072E01DA7C |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.